Recepte bilžās nav baigi pilnīgā, gatavošanas laikā dzēru izlejamo Brenguļu alu. Tad gan vēl nebija daudz izdzerts (tik neliels nogurums dc food trucks no dienas aktivitātēm) Lai vai kā mana pārliecība pauž, un mana māte apstiprina "ka bildēju taču", neatradu TĀS bildes ar izklapētām dc food trucks karbonādēm un ar marinādi apzieķētām karbonādēm. Cerams Jums tas īpaši nepatraucēs, un ka tomēr Jums abas rokas nav kreisās....
Visu smuki jāmaisa kādu brīdi, kāmēr izkūst cukurs. Tad jāgaršo. Viņai tādai jiptīgai jābūt, bet labāk, ja cauri sit saldumu, nekā, ja ir par skābu. Un jābūt bik par sāļu, bet tikai bik. Pēc garšas jābūt līdzīgai kā Maķīša barbekjū mērcei, tikai jiptīgākai. Samaisot visu - var katrs pēc vēlēšanās pievienot viņaprāt iztrūkstošo garšu. Kopsummā sakot - jāgaršo labi, bet jābūt jiptīgākai kā parastai mērcei:D I sāļākai, i bik skābākai, i saldākai.
Praktiski dc food trucks visu laiku jācep zem vāka - tad sanāks sulīgāka, mīkstāka. dc food trucks Kopā man sanāca 20 min. / tas nav precīzi nosakāms, dc food trucks jāskatās kāds grils, kādas ogles, utt. / Ja nav vāka - tad uz švakākām oglēm.
Labu!
► 2014 (2) ► februāris (1) ► janvāris (1) ▼ 2013 (3) ▼ jūlijs (1) Grilēta karbonāde ► aprīlis (1) ► janvāris (1) ► 2012 (3) ► decembris (2) ► septembris (1) ► 2011 (16) ► decembris (1) ► novembris (1) ► oktobris (1) ► septembris (2) ► maijs (1) ► dc food trucks aprīlis (3) ► marts (7)
No comments:
Post a Comment